Gospelkoncert med KEFAS i kirken

Kefas

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 13/10/2017
19:00 - 20:30

Lokation
Kirken

Kategori


Oplev et dansk gospelkor, som ikke kun har begejstret danskerne, men som også har imponeret det sorte publikum i USA og England. “Danes have Soul” skrev Washington Post i en anmeldelse af en koncert i en afro-amerikansk kirke i 2000.
KEFAS besøgte Uvelse første gang den 13.april 2010 og blev en kæmpe oplevelse. Der er et stort spænd imellem traditionel gospel og moderne gospel, som mange kor føler sig hjemløse i – men ikke KEFAS. De står på en ren kristen grund og ved hvad de vil – det giver koncerten den ægte lyd. Gospelmusik kan også nydes for dens musikalske kraft alene og dyrkes af utroligt mange amatører med forskelligt trosmæssigt udgangspunkt. Der er de gammelkendte numre og supermoderne lovsange, som måske har svært ved at nå ud til et bredere publikum, hvis ikke de får selskab af de gammelkendte numre. Dem bliver vi så heller ikke snydt for.
KEFAS har eksisteret siden 1975 og har i mange år markeret sig som et af de bedste bud på et dansk kor med en “sort” lyd.
KEFAS synger den moderne, autentiske og medrivende gospel, som kan opleves i de fleste afro-amerikanske kirker i USA og England.
Koncerten med KEFAS byder på såvel stille ballader såvel som energifyldte up-tempo numre og kendte syng-med klassikere.

Korets dirigent er Jacob Asmussen

Velkommen til en stærk, livsbekræftende musik.

Fri entré