Uvelse Åpark

Divider_Portalen

På orienteringsmødet den 27.02.19 blev der uddelt en fin folder (det ser ud som om mange af oplysningerne kommer fra vores Fællesportal), der fortæller om Uvelse og HHMs forslag til bygning af huse. Ovenfor en oversigt over asfaltarbejder i 2019. Det forlyder, at de første beboere flytter ind i August 2019. Vi glæder os!

Divider_Portalen

Onsdag den 27. februar 2019, kl. 16.00 på byggepladsen for Uvelse Åpark inviterer HHM A/S til borger orienteringsmøde. Her vil man bl.a. berøre emnet støj og andre elementer vedrørende byggepladsen. Se mere i kalenderen til højre.

Divider_Portalen

Tirsdag 29.01.19 Der er fuld fart på gravearbejdet. På et af billederne kan man se fundamentet til det første dobbelthus ned mod åen.

Divider_Portalen

30.09.18 Museum Nordsjælland inviterede til Åbent Hus på den arkæologiske udgravning i Uvelse Åpark. Anders Yde Dahl har venligst været fotograf på dette arrangement. Tak for hjælpen.

     

Divider_Portalen

Uge 22-2018: Der måles op til den nye vej.

Divider_Portalen

Uge 21-2018: HHM holder Åbent Hus sammen med HOME A/S. Uvelse Nord hedder nu Uvelse Åpark

Divider_Portalen

Uge 16-2018: Landinspektøren forklarede, at de var i gang med at etablere en indkørsel og parkeringsplads til alle de store maskiner, der fremover vil komme. De har ikke lov til at starte på udgravning eller byggeri, før lokalplanen er vedtaget.

Divider_Portalen

Sagsfremstilling i Økonomiudvalget den 13. oktober 2017

UvelseNord_SAGSFREMSTILLING_

Vil du vide mere så kontakt venligst Lokalrådet ved Aksel Hauge Pedersen

Divider_Portalen

Mandag 04.12.17 afholdt Hillerød Kommune Borgermøde i UFC vedr. det fremtidige Uvelse Nord. Fremmødet var pænt og spørgelysten var stor.

Divider_Portalen

Uge 45-2017: Arkæologerne graver striber for at undersøge, om der skulle være spor efter gamle bopladser.